©2019 by alphaPlan. Proudly created with Wix.com

FILLUAN APLIKIMET

PËR INSTRUKTORË

NË PROGRAMIN

CODE FOR ALBANIA

2020

Behu pjesë e ekipit të alphaPlan për kampin veror dhe vitin shkollor 2020-2021

ORA E KODIMIT

Kodimi brenda 1 ore si një lëvizje e cila prezanton një dimension të ri për nxënësit e klasave të 9-ta me profesionistë nga Silicon Valley. 10 shkolla publike përfshihen në një aktivitet dinamik duke iu bashkuar valës botërore të Shkencave Kompjuterike.

me

CODE

FOR

ALBANIA

Programi që dërgon gjimnazistët në kryqëzimin e teknologjisë dhe vlerave njerëzore

Nën kujdesin e Ministrisë së

Infrastrukturës dhe Energjisë

Duke filluar nga orët e kodimit dhe të praktikave të mendimit kritik e deri tek aktivitetet argëtuese

PARTNERITETI ME VODAFONE

Vodafone perdor teknologjine celulare me moderne duke ofruar sherbime inovatore, oferta te dedikuara si edhe shpejtesine shume te larte te internetit. Nepermjet Vodafone Foundation Albania, Vodafone eshte gjithmone ne krah te sipermarrjeve te reja ne fushen e teknologjise.

PARTNERITETI ME ALTAX

ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për cështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal ne shoqerine civile ne Shqipëri, si dhe kryerjes së  shërbimeve publike vendore dhe qendrore të duhura dhe të qendrueshme.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now