©2019 by alphaPlan. Proudly created with Wix.com

ALEKSANDER BELLO

Menaxher Inxhinierie @ WhatsApp

Pas studimeve të mesme të profilizuara në biznes te Harry Fultz, Tiranë, Aleksandri u diplomua për Shkenca Kompjuterike në California Institute of Technology. Mbas eksperiencave si software engineering intern në start up-e si Peixe Urbano, Backplane, dhe WhatsApp (Silicon Valley), Aleksandri iu bashkua kësaj të fundit përfundimisht pas diplomimit. Pas më shumë se 3 vitesh te WhatsApp, Aleksandri sot është në një rol menaxherial, ndërkohë që është përfshirë edhe në nisma të ndryshme edukative në Shqipëri nëpërmjet “Tirana Code” dhe “n2 academy”.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now