ANI GURABARDHI

Lindur dhe rritur në Tiranë,  Ani vendosi që studimet e larta ti vazhdonte në Gjermani për Inxhinieri Informatike. Pas njohjes dhe kontaktit të vazhdueshëm me aplikimet  më të fundit të fushës, Ani vendosi të thellohej në aplikimin e shkencave informatike në fushat e inxhinierisë civile dhe gjeodezisë, ku vazhdon të specializohet në Universitetin e Darmstadit, Gjermani. Eksperienca e marre nga studimet dhe puna e vazhdueshme shkencore kanë ngulitur tek ai një pasion për të aplikuar veten dhe vazhdimisht për të kërkuar mënyra se si të sjellë ndryshime pozitive në vendlindjen e tij.

©2019 by alphaPlan. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now