Arsela Istrefi

Konsulente E Rrezikut Kibernetik @ Deloitte LLC 

 

Arsela, e rritur në Tiranë, përfundoi studimet e saj në Brooklyn College, New York për Ekonomiks. Pasioni i saj për Ekonometrinë dhe studimin e të dhënave bënë që Arsela të vazhdojë arsimin pasuniversitar për Data Analytics në Columbia. Gjatë studimeve, Arsela u njoh me blockchain, machine learning, dhe deep learning fale te cilave ajo fitoi shume konkurse mbi modelimin e te dhenave. Tashmë te Deloitte, Arsela është shumë e apasionuar për të ndarë eksperiencën e saj me të rinjtë në Shqipëri.

Arsela Istrefi.png