ENEJDA MURATAJ

Enejda eshte diplomante e Universitetit Les Roches ne degen e Menaxhimit te Hotelerise, Turizmit dhe Sipermarrjes. Eksperiencat e punes e kane cuar Enejden nga Zvicra, ne Paris e New York. Nje rrugetim ky qe vetem e ka rritur pasionin e Enejdes per te sjelle ne vend pak nga ai mentalitet qe i ben keto vende te qendrojne ne ball te ekonomise dhe teknologjise ne bote. Fituese e cmimit te 3-te te idese me inovative dhe implementimit te planit te biznesit me te mire nga SeedStars, si dhe pjesemarrese ne kompeticionin e Inovacionit ne Hoteleri nga Universiteti i Hages, Enejda beson fort se te menduarit jashte kornizave eshte menyra e vetme per nje te ardhme me te mire.

Enejda Murataj.jpg