JOANA VUKATANA

Inxhiniere Software @ Novartis

Lindur e rritur ne Tirane deri ne fund te shkolles se mesme, Joana ndoqi studimet e larta ne Shkenca Kompjuterike ne Northeastern University ne Boston, ShBA. Aty Joana pati mundesine per te marre aftesi ekstensive ne tutorim dhe mesimdhenie, c'ka mundesoi nje qasje te suksesshme te saj ne disa nga kompanite me dinamike ne Silicon Valley si HubSpot dhe Turo. Tashme Joana punon prane nje prej kompanive me te medha te farmaceutikes ne bote, Novartis, duke mundesuar shkenctare, me aftersite e saj ne zhvillimin e software, ne zhvillimin e kurave per semundje onkologjike etj. Joana gjithashtu punon fort per te murosur barazine gjinore ne fushat STEM, ne ShBA e ne Shqiperi.

Joana Vukatana.JPG