©2019 by alphaPlan. Proudly created with Wix.com

HOUR OF CODE

Nga Ani Gurabardhi, alphaPlan

 

..një iniciative botërore për të sensibilizuar dhe edukuar fëmijët e të gjitha moshave rreth teknologjise duke i ndihmuar ata të kuptojnë teknologjinë

KAMPI I PARË VEROR

Nga Ori Hoxha, alphaPlan

 

 

..mund të themi që po ndërtojmë një komunitet të fortë në aspektin shoqëror, por a ja kemi dalë ndopak të sjellim këta pjesëmarrës më afër “kolegëve” të tyre në Silicon Valley?

CODE FOR ALBANIA

Nga Ori Hoxha,alphaPlan

 

Tashmë kampi i parë veror, i klasës së parë ndonjëherë të Code for Albania, po vjen drejt ditëve të fundit dhe mund të themi që po shikojmë materializimin e një entuziazmi që nuk e kishim imagjinuar..

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now