Elton Domnori

Dr. Elton Domnori kreu studimet e larta panë Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia, Itali. Në vitin 2012 përfundoi studimet e doktoraturës në Computer Engineering and Science. Pas nje eksperience si zhvillues software te Kion/CINECA, Eltoni që nga viti 2012 ka punuar si lektor në universitete të ndryshme në Shqipëri. Së fundmi mban pozicionin e zv. Dekanit pranë fakultetit të Shkencave Kompjuterike dhe IT, Universiteti Metropolitan Tirana. Fushat kryesore të punës dhe kërkimit janë optimizimet e gjuhëve të programimit, sistemet e menaxhimit të të dhënave si dhe sistemet e shpërndara.

107931856_2078590038964178_8088314848302