ORI HOXHA

Bioinxhinier @ Illumina

Lindur dhe rritur në Tiranë, Ori, ndoqi studimet e larta për Bioinxhinieri në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley. Papritur në Silicon Valley, Ori, ndërkohë që aplikonte pasionin e tij duke studiuar e duke bërë punë kërkimore në bioinxhinieri, mori një ekspozim ekstensiv edhe ndaj sipërmarrjes dhe mentalitetit të nevojshëm për të ngritur pyetje ndaj status quo-së. Me eksperiencë pune në sektorë të ndryshëm të Biotech dhe Medtech, e nga korporata të mëdha deri te start up-e të përbërë nga 5 punonjës, Ori tashmë është  përqëndruar në optimizimin e proçesit të sekuencimit të ADN-së te Illumina.

Ori Hoxha.jpg