SOFTMOGUL

Softmogul.png

Softmogul ndërton zgjidhje dixhitale që maksimizojnë efiçencën dhe të ardhurat në të bërit biznes. Platforma e tyre e vendosur në "cloud" dhe produktet e tyre "mobile" janë dizenjuar për hotelet e të gjitha përmasave, për të mundësuar përdorimin e teknologjisë më të fundit në industri. Softmogul vërteton faktin që Silicon Valley mund të simulohet edhe në Shqipëri.

LOGOG CODEX.JPG

CODE.X

Code.X fuqizon grupmoshat e reja për të arritur potencialin e tyre përmes njohurive në Shkenca Kompjuterike dhe Mentialitet Krijues, në Palestinë, Nigeri, Kinë dhe tashmë në Shqipëri.

Webp.net-resizeimage (1).png

EPOKA UNIVERSITY

Universiteti Epoka është një institucion mësimor-kërkimor inovativ dhe me ndikim, në shërbim të vlerave njerëzore thelbësore nëpërmjet prodhimit, shpërndarjes dhe zhvillimit të dijeve në nivel ndërkombëtar. Aplikimi i teknologjisë në mënyrë avantgarde e ka vënë Epokën në qendër të ekosistemit teknologjik shqiptar.

maxresdefault.jpg

VODAFONE

Vodafone perdor teknologjine celulare me moderne duke ofruar sherbime inovatore, oferta te dedikuara si edhe shpejtesine shume te larte te internetit. Nepermjet Vodafone Foundation Albania, Vodafone eshte gjithmone ne krah te sipermarrjeve te reja ne fushen e teknologjise.

Stema_e_Bashkisë_Korçë.svg_edited.png

BASHKIA KORÇË

Bashkia e Korçës është gjithmonë pranë banorëve të saj dhe duke parë potencialin e rinisë, të mundësuar nga teknologjia, Bashkia mbështet në mënyrë aktive nisma të tilla me impakt social.

gjirafa.png

GJIRAFA.COM

Gjirafa është lider në shërbime interneti në Ballkan. Një search engine shqip, portal për e-commerce, platformë kontenti dhe reklamash dixhitale. Vizioni i Gjirafës është të ndërtojë dhe të mundësojë Ekonominë e Internetit në Ballkan, e një nga këto mënyra është duke mbështetur liderët e së ardhmes në fushën e teknologjisë përmes alphaPlan.

Logo-Mulliri-Large.png
MULLIRI

Mulliri, një brand që origjinoi në Tiranë, sot gjendet me produktet e tij në Kosovë, Maqedoni, Greqi dhe Amerikë. Me më shumë se 15 dyqne, Mulliri tregon se si një brand shqiptar mund të arrijë përmasa të krahasueshme me ekivalentët ndërkombtar të Third Wave of Coffee.

PHOTO-2020-01-30-09-01-45.jpg

ALTAX

ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për cështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal ne shoqerine civile ne Shqipëri, si dhe kryerjes së  shërbimeve publike vendore dhe qendrore të duhura dhe të qendrueshme.

0111_Skanderberg.jpg
logo.png

INNOSPACE TIRANA

Innospace Tirana ofron hapsira për zyra private, punë në grup, dhoma trajnimi, dhoma për mbledhje private online, dhoma zhveshje dhe hapsira pushimi të mrekullueshme. Pra gjithcka që mund të kërkoni nga një ambient pune modern. Si dhe kontaktin me një komunitet dhe një rrjet të përbërë nga më të mirët në industri.

UMT_edited.jpg

UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA

Me tre fakultete, përkatësisht Fakultetin e Inxhinierisë dhe Arkitekturës, Fakultetin e Shkencave Kompjuterike dhe IT dhe Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti Metropolitan Tirana kujdeset të përgatisë profesionistët e rinj që jo vetëm kërkohen nga tregu i punës, por i shërbejnë edhe interesave strategjike në zhvillimin ekonomik dhe social të shoqërisë.

Logo Softup-07.jpg

SOFTUP

Një ekip ekspertësh që ndihmojmë Start-upet, sipërmarrjet e vogla dhe të mesme, institucionet qeveritare dhe publike për të ndërtuar aplikacione për web ose mobile. Pikat e forta të SoftUp janë përvoja dhe ekipi, të cilë mundësojnë shërbime me kualitet nga ndërtimi i prototipeve për demonstrim deri te ndërtimi i produkteve të plotësuara inovatore.

min.png

MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS DHE ENERGJISË

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë është gjithmonë pranë organizatave dhe iniciativave të reja duke i ndihmuar të sjellin në jetë idete e tyre që kanë një impakt social. Code for Albania, një program i mundësuar spcifikisht në kujdesin e MIE, është një shembull konkret i fokusit të MIE drejt teknologjisë dhe të rinjve ne vend.